Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Samosas und Auberginen-Linsen-Bolognese
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Möhren, in Stücken
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 150 g grüne Linsen, getrocknet
- 300 g Aubergine, in Würfeln (3 cm)
- 80 g Rotwein, trocken
- 200 g stückige Tomaten
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Pck. Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
Joghurt-Minz-Dip
- 10 g Minzblätter
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 300 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- ¾ - 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 354 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 dk
Falafel-Hummus-Bowl mit Aprikosen-Chili-Sauce
1 Std.
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45 Min
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Auberginenröllchen mit Paneer
50 dk
Erdäpfel Pakoras mit Limetten-Koriander-Mayonnaise
1 Std.
Rote-Linsen-Bällchen mit Joghurt und Chilibutter
45 Min
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1sa 20 dk
Okonomiyaki
45 Min
Tostadas mit Jackfrucht und Pico de Gallo
1 Std. 10 Min
Naan-Taschen mit Koriander-Hummus
20 min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min