Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Minz-Joghurt
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Stängel Minze, abgezupft
- 400 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 10 g Zitronensaft
- 15 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 50 g Granatapfelkerne
Auberginen-Paneer-Röllchen
-
30
g Ghee
of 30 g Öl - 350 g Aubergine, längs in 10 Scheiben (ca. 2 mm dick)
- 30 g Babyspinat, frisch
- 200 g Paneer, in Stiften (5 x 1,5 cm), siehe Tipp
Linsensauce
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 frische Chilischote, rot, entkernt, in Ringen
- 1 TL Curry
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Kardamom, gemahlen
- ½ TL Salz
-
40
g Ghee
of 40 g Öl - 1 TL Senfkörner
- 200 g rote Linsen, getrocknet, abgespült
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 450 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2456 kJ / 587 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Samosas mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1 godz. 30 min
Süßkartoffel-Kumpir
1 godz. 30 min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min
Tofu-Sellerie-Pfanne
1 godz. 30 min
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1 godz. 40 min
Linsen-Moussaka
2h 30min
Veganes Austernpilz-Schawarma
45min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 min
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1 godz. 10 min
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50 min
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1 godz. 50 min