Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 Stängel Petersilie, abgezupft
- 25 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 150 g rote Paprika, in Stücken
- 1200 g Wasser
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 160 g Bulgur
- 5 EL Zitronensaft
- 2 TL Salz
- 2 EL Honig
- 5 EL Olivenöl
- 2 - 3 Prisen Chiliflocken
- 2 Prisen Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 200 g Aprikosen, in Spalten (1 cm breit)
- 150 g Römersalat, in Streifen (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1363 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Tabouleh
15min
Asiatischer Möhrensalat
10min
Gazpacho Andalusia
40min
Orient-Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Couscous mit Aprikosen, Haselnüssen und Feta zu Gemüsemix
1u. 15min
Orientalischer Kartoffelsalat
2 godz.
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1u.
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50 min
Bulgur-Auflauf
1 Std. 20 Min