Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 8 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Streifen
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 250 g Beluga Linsen, getrocknet
- 4 Scheiben Toastbrot, gewürfelt (1 cm)
- 50 g Walnusshälften
- Butter zum Braten
- ½ Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Rucola
- 30 g Apfelessig
- 20 g Honig
- 30 g Orangensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2564 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 12.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 godz.
Quinoa-Tabouleh
40 min
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20 min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1 godz.
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1 godz.
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 godz.
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Tabouleh mit Aprikosen
35 min
Forelle mit Linsensalat
1 godz. 15 min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min