Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g Wasser
- 60 g Beluga Linsen, getrocknet
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Hirse
- 150 g Erbsen, TK
- Minze zum Garnieren
- 1 Schalotte
- 50 g Balsamico, hell
-
20
g Kokosblütensirup
of 20 g Honig, flüssig - 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1524 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Winterlicher Quinoasalat
40 Min
Hirse-Brokkoli-Salat
1ωρ.
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 λεπτ.
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 Min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1ωρ. 10 λεπτ.
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1ωρ.
Quinoa-Tabouleh
40 Min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1ωρ. 45 λεπτ.
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 λεπτ.
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1ωρ.
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 λεπτ.