Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Fenchelsaat
- 200 g Fenchelknolle mit Fenchelgrün
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 130 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1898 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Sauce mit rotem Radicchio
25 Min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 Min
Fenchel-Risotto
40 dk
Spinat-Pesto
10 Min
Möhren-Rucola-Pesto
10 Min
Sesampesto
10 Min
Rucolapesto
10 Min
Petersilienpesto
10 Min
Spinat-Mandel-Pesto
10 Min
Topinamburpüree
40 dk
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 Min