![Fenchelpesto Fenchelpesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E140C13A-FADD-4AF1-A16A-664C7503ED4C/Derivates/65da302a-d5e9-4633-88e1-0222e94d2775.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Fenchelsaat
- 200 g Fenchelknolle mit Fenchelgrün
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 130 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1898 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Mangold-Ingwer-Suppe
40p
Grünkohlaufstrich
30min
Kürbis-Bruschetta
20p
Grünkohl-Aprikosen-Aufstrich
10p
Bärlauch-Kartoffelpüree mit Senfbutter
50 Min
Cranberry-Chutney mit Roter Bete
1 Std. 15 Min
Warmes Kürbispesto
30min
Möhren-Rucola-Pesto
10p
Pilz-Walnuss-Pesto
40p
Dicke Bohnen-Minz-Dip
50 Min
Rote-Bete-Hummus
50 Min
Grüne Erbsen-Hummus
20p