Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Linsen und Marinade
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Petersilienwurzel, in Stücken (3 cm)
- 50 g Olivenöl
- 150 g Berglinsen, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, frisch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- 750 g Wasser
- 50 g Essig
- 35 g Senf
- 6 Prisen Pfeffer
Chorizo und Feldsalat
- 150 g Feldsalat
- 1 EL Olivenöl
- 225 g Chorizo, pikant, gepellt, in Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2910 kJ / 695 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Quinoa-Tabouleh
40min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
1h
Kartoffel-Linsen-Salat
45min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1 Std. 10 Min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Forelle mit Linsensalat
1 Std. 15 Min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min