![Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7DD9955C-9EF3-4030-8F8B-59B61EC2D0DD/Derivates/6CDB32DD-B0C3-4695-9E0D-711248564043.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Linsen (Pardina oder Puy)
- 1200 g Wasser
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 400 g Fenchelknolle mit Grün
- 500 g Ananas, frisch, in mundgerechten, 2 cm dicken Stücken
- 4 Frühlingszwiebeln, in dünnen, schrägen Ringen
- 1 Radicchio, klein, in mundgerechten Stücken
- 1 - 2 Chicoréestauden, in 5 mm dicken Streifen
- ¼ TL Salz und etwas mehr
- 50 g Senf, mittelscharf
- 40 g Honig, flüssig
- 40 g Obstessig
- 40 g Öl
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1322 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Fenchel-Orangen-Salat
10min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35 min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1 Std. 50 Min
Gemüse-Taboulé
1h 45min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade (vegan)
15 min
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1h
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 min
Feldsalat mit Linsen
2h 15min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h