Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Porree, in feinen Ringen (ca. 2 mm), davon 2 EL zum Dekorieren beiseite gelegt
- 200 g Speckwürfel
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Beluga Linsen, getrocknet
- 470 g Wasser
- 10 g Balsamico, dunkel
- 200 g Champignons, in dünnen Scheiben
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2470 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 10.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Kokosnuss Dhal
25 min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Grünkohl-Curry mit Garnelen
45 min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1h 50 min
Linsen-Moussaka
2h 30 min
Dhal
40 min
Linsen-Spinat-Curry
40 min
Graupen-Erbsen-Risotto
40 min
Dal Tadka
30 min