Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Porree, in feinen Ringen (ca. 2 mm), davon 2 EL zum Dekorieren beiseite gelegt
- 200 g Speckwürfel
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Beluga Linsen, getrocknet
- 470 g Wasser
- 10 g Balsamico, dunkel
- 200 g Champignons, in dünnen Scheiben
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2470 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 10.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 Min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Grünkohlrisotto
40 Min
Linsen-Spinat-Curry
40 Min
Fenchel-Risotto
40 Min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15 min
Dal Tadka
30 Min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 Min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Kokosnuss Dhal
25min