Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert
- 1 Bund Koriander
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Sesamöl, geröstet
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL gelbe Currypaste
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Tomatenmark
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- Öl zum Braten
- 200 g Topinambur, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- Salz zum Würzen
- Curry zum Würzen
- 700 g Tiefseegarnelen, TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 1 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2091 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1u.
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13h 30min
Meeresfrüchte Korma
40min
Kokoseintopf
50 min
Saibling mit Artischocken
40min
Meeresfrüchte Korma
40min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Tagine mit Seeteufel
1u.
Tobago Fisch-Hotpot
40min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 min
Garnelen Bhuna
30min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30min