Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g rote Linsen
- 1 Schalotte
- 60 g Olivenöl
- 1 Fenchel, in sehr dünnen Streifen (ca. 300 g)
- 20 g Rotweinessig
- 50 g Johannisbeer-Gelee, schwarz oder rot
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Babyspinat, frisch
- 120 g schwarze Johannisbeeren oder gemischte (weiß, rot, schwarz)
- 150 g Feta, zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1967 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 11.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5 Std.
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 Min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Power-Quinoa-Salat
45 min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 min
Linsen-Gemüse-Bowl mit Halloumi
55 min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 min
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30 Min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 min