![Süßkartoffelstampf mit Thymian-Nuss-Butter Süßkartoffelstampf mit Thymian-Nuss-Butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7da33cee739f0a396ef8f6ff79454f61/Derivates/7c182d5dcc924d80177070169a99dac58ce17dd2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Pecannüsse
- 1000 g Süßkartoffeln, halbiert, in Scheiben (4 mm)
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 300 g Milch
- 100 g Wasser
- 60 g Butter, in Stücken
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Prisen Muskat
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zimt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1921 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 760 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 godz.
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Maronen-Kokos-Suppe
40 min
Süßkartoffel-Risotto mit Zimtpudding und Schokoladensauce
40 min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 min
Pastinaken-Apfel-Salat mit Fischfilet und Paprikahaube
20 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 godz.
Kartoffel-Möhren-Stampf
35 min
Süßkartoffel-Mais-Cremesuppe
30 min
Wurzelgemüse-Püree mit Rosmarin
45 min
Schnelle Fenchelquiche
40 min
Blumenkohl-Stampf mit Hähnchen und Avocado
35 min