![Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11fec665bb3cfbd4baab52390f052d18/Derivates/1df0a78596ba8f80eee0cbdd46f7c678e57407f5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g Rosenkohl, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Öl
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Msp. Cayenne-Pfeffer
- 1 ½ TL Garam Masala
- 15 g Ahornsirup
- 200 g Magerquark
- 10 g Zitronensaft
- 15 g Tahin
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1409 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 1946 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 godz. 10 min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 Min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 Min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 Std.
Kichererbsen-Salat
15 Min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30 Min
Linsenfrikadellen
1 Std.
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 Min
Gebratener Kichererbsensalat
45 Min
Schnelle Fenchelquiche
40 Min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 Min