Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Öl
- 2 geh. TL Garam Masala
- 2 ½ TL Salz
- 600 g Blumenkohlröschen
- 300 g Steckrüben, in mundgerechten Stücken
- 400 g Rote Bete, in Spalten
- 400 g Kokosmilch
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 20 g Limettensaft
- 1 TL Zucker
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 TL Kurkuma
- 250 g Wasser
- 300 g Basmati-Reis
- Granatapfelkerne zum Bestreuen
- Mandelstifte, geröstet, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3318 kJ / 793 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 1611 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orientalischer Blumenkohlsalat
1 Std.
Rote-Bete-Tarte
1 Std. 30 Min
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45 Min
Süßkartoffel-Rhabarber-Curry
30 Min
Blumenkohl-Korma
40 Min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1 Std.
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1 Std.
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1 Std.
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1 Std. 30 Min
Spitzkohl-Curry
35 Min
Indischer Gemüsereis
1 Std.
Blumenkohl Tikka Masala
35 Min