Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quinoa
- 200 g Quinoa
- 50 g Mandeln
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 150 g Rucola, grob zerzupft
Rotkohl und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 80 g Walnusshälften
- 1 TL Salz
- 35 g Walnussöl
- 20 g Essig
- 25 g Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2194 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 620 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebratener Kichererbsensalat
45min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Mediterraner Dinkel-Salat
30min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20 Min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1h
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1h
Veganer Brokkoli-Couscous-Salat
50min
Würziger Quinoasalat mit gebratenem Hähnchen
40 Min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 Min
Power-Quinoa-Salat
45min