Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quinoa
- 200 g Quinoa
- 50 g Mandeln
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 150 g Rucola, grob zerzupft
Rotkohl und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 80 g Walnusshälften
- 1 TL Salz
- 35 g Walnussöl
- 20 g Essig
- 25 g Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2194 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 620 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5óra
Power-Quinoa-Salat
45 min
Veganer Brokkoli-Couscous-Salat
50 min
Kichererbsen-Salat
15min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10min
Gebratener Kichererbsensalat
45 min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1u.
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1u.
Würziger Quinoasalat mit gebratenem Hähnchen
40min
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20min
Mediterraner Dinkel-Salat
30min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min