Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Ciabatta, vom Vortag
- 3 - 4 EL Olivenöl, zum Beträufeln
- 1 ½ TL Zucker
- 2 TL Fenchelsamen, ganz
- 3 TL Oregano, getrocknet
-
1
TL Pfefferkörner, gemischt
of schwarze Pfefferkörner - 50 g getrocknete Tomaten in Öl und 3 EL vom Öl
- 1 roter Spitzpaprika, entkernt, in Stücken
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 700 g Paradeiser
- 360 g Artischockenherzen, in Öl, abgetropft
- 10 - 12 frische Minzeblätter
- 1 - 2 Frühlingszwiebeln, nach Geschmack (optioneel)
- 20 g Balsamico-Essig
- 2 EL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 1 ½ TL Meersalz
- 100 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1507 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min
Papaya-Linsen-Salat
25min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1 godz. 10 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 min
Mozzarella-Carpaccio
40min
Panzanella mit Erdbeerdressing
35 min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1u.
Herbstsalat mit Rote-Rüben-Dressing
30min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 godz. 50 min