Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Chili, frisch
- 1 Bio-Limette
- 30 g Sesamöl, etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Traubenkernöl
-
1
TL Palmzucker
of 1 TL Kokosblütenzucker - 40 g Sojasauce
- 2 TL Dijon-Senf
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Radieschen mit Grün, halbiert
- 200 g Karotten, in Stücken
- 300 g Rote Rüben, gekocht
- 150 g Blattsalat, gemischt
- 4 Baby-Pak-Choi
- 4 Salatherzen
- 1 - 2 EL Zitronensaft
- 1 - 2 EL Ahornsirup
- 100 g grüner Spargel
- 100 g Zuckererbsenschoten
- 8 Stängel frischer Koriander
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 546 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Warmer Linsen-Spargelsalat
1j
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1j
Winter-Panzanella mit weißen Bohnen
50min
Asia-Gemüse
25min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50min
Panzanella - Sommerlicher Brotsalat
40 menit
Bohnensprossen-Gurken-Salat (豆芽拌小黄瓜)
25min
Scharfe Garnelensuppe
35min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2h
Frühlingssalat mit Roquefort-Dressing
1j 40 menit
Salat-Bowl mit Grünen Bohnen
1j