Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Öl
- 1 TL Salz
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 30 Oliven, schwarz, entsteint
- 2 Gläser Sardellenfilets, in Öl (Abtropfgew. à 33 g), abgewaschen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Thunfisch-Tapenade
5min
Chorizo-Quiche
2 godz. 30 min
Pizza mit Salsiccia
2h 40min
Focaccia mit Rosmarin
1u.
Salsa Verde
10min
Wirsing-Morchel-Risotto
45 min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Neapolitanischer Kranz
2 godz. 15 min
Mini-Focacce Phantasie
2 godz. 5 min
Za´atar-Brot
1h 40min
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min