Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Öl
- 1 TL Salz
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 30 Oliven, schwarz, entsteint
- 2 Gläser Sardellenfilets, in Öl (Abtropfgew. à 33 g), abgewaschen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombardische Aprikosentarte
1h 15min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Focaccia mit Salsiccia
2小时
Focaccia Tonnata
1h 30min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Focaccia mit Sardellen
1小时 45 分钟
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1h 15min
Mojo Amarillo
45 分钟
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2u. 10min
Sauce alla Puttanesca
25min
Pasta alla Putanesca
45 分钟