Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Sultaninen
- 50 g Wasser, heiß
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 300 g Zucchini, in Stücken (3 cm)
- 200 g Aubergine, in Stücken (3 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- 25 g Pinienkerne
- 40 g Rotweinessig
- 20 g Kapern, klein
- 150 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 12 Scheiben Ciabatta
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft, grob zerzupft
- 15 g Parmesan, in Späne gehobelt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 487 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 Min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Caponata Siciliana
30min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 Min
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Tarte provençale
1h 40 min
Balsamico-Schalotten
19 godz.
Tabouleh mit Aprikosen
35 min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min
Sauce alla Puttanesca
25min
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min