Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Butter, in kleinen Stücken (ca. 5 mm), gefroren
- 120 g Quark, 40% Fett
- 120 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 30 g Öl
- 1 EL Rohrzucker
- 2 Ochsenherz-Tomaten, in dünnen Scheiben (ca. 3 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1492 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Französische Zucchini-Tarte
2h
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45min
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Spargel-Quiche
1h 10min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h
Provenzalische Tarte
1h 15min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25 Min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2h
Tarte provençale
1h 40min