Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Öl zum Einfetten
- 150 g Mehl
- 80 g Quark
- 1 gestr. TL Backpulver
- 1 Ei
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 20 g Sahne
- 50 g Ziegenfrischkäse
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Muskat
- 6 Feigen, geviertelt
- 24 Scheiben Chorizo (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1459 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30min
Marzipanapfel mit Vanilleschaum
1h 35min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1h 30min
Rotwein-Ente mit Feigen
50 min
Krabben-Lachs-Küchlein
1u.
Black-Tiger-Salat
1h 30min
Rhabarber-Cranberry-Tarte
2 godz. 30 min
Safranmousse
2 godz. 15 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
1h 30min
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 godz. 10 min