Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nudelteig
- 300 g Mehl
- ½ TL Salz
- 3 Eier
- 20 g natives Olivenöl
Walnuss-Preiselbeer-Pesto
- 80 g Walnusshälften
- 80 g Walnussöl
- 100 g Wild-Preiselbeeren
- Salz zum Abschmecken
- Himbeeressig zum Abschmecken
Salbei-Ziegenkäse-Füllung und Fertigstellung
- 6 Salbeiblätter
- 300 g Ziegenfrischkäse
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- 10 g Honig
- 2 Spritzer Zitronensaft
- Wasser zum Kochen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karamell-Parfait
7 Std.
Crème-brûlée-Äpfel
45 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Salzkaramell-Pralinen
2 godz. 10 min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 godz. 15 min
Maronistrudel mit Schwammerln und Nüssen
50 min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 godz. 45 min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 godz.
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1 godz. 45 min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 godz. 15 min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1 godz. 30 min