Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g getrocknete Steinpilze
- ½ TL grobes Meersalz
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Walnusshälften
- 400 g Champignons, halbiert
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 70 g Olivenöl
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zitronensaft
- 200 g Baguette, in 12 Scheiben (à 1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1970 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30min
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30min
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35min
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2h
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1h 20 min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Crostini mit Pilzen und Fontina
35min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Zucchinipiccata
35min
Pilz-Pesto
40min