Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 100 g Frischkäse
- 50 g Milch
- 4 Eier
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 557 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta-Gnocchi mit Tomatensauce
1 Std. 40 Min
Endivien-Blätterteig-Taschen mit Balsamico
1 Std. 15 Min
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35 Min
Camembert-Soufflé
45 Min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 godz.
Pilz-Crostini
45 Min
Zwiebelsoufflé
1 godz.
Thunfischpâté
4h 20min
Ricotta-Puffer
25 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30 Min
Zucchini-Kräuter-Omelette
50min