Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 100 g Frischkäse
- 50 g Milch
- 4 Eier
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 557 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30 min
Lachs-Dill-Muffins
45min
Thunfischsteaks mit cremiger Zwiebelsauce
40 min
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 min
Spargeltartelettes mit Lachs
1hod.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 Std. 40 Min
Mousse au cappuccino
25 min