Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 500 g dicke Bohnen, TK
- 2 rote Zwiebeln, klein, halbiert
- 6 Stängel Bohnenkraut, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 ½ TL Dijon-Senf, mittelscharf
- 1 EL Honig, flüssig
- 5 EL Weißweinessig
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Öl
- 600 g Büffel-Mozzarella, abgetropft, in Scheiben (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3718 kJ / 888 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 58 g
Alternatieve recepten
Spinat-Tomaten-Salat
20min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Bohnensprossen-Gurken-Salat (豆芽拌小黄瓜)
25min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40min
Pilz-Crostini
45min
Casarecce-Salat mit Blumenkohl und Nüssen
1h 20min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40min
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1h 30min
Panzanella - Sommerlicher Brotsalat
40min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35min
Gerösteter lila Blumenkohl mit Sesam
40min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1 Std. 10 Min