Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Thunfisch-Oliven-Füllung
- 2 Stücke Zitronenschale (à 1 x 5 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g rote Paprika in Stücken
- 80 g grüne Paprika, in Stücken
- 200 g passierte Tomaten, konserviert, abgetropft
- 80 g Kalamata Oliven, entsteint, in Scheiben
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 185 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 2 Eier, hart gekocht
Teig
- 90 g Olivenöl
- 100 g Wasser
- 40 g trockener Weißwein
- ½ TL Salz
- 350 g Weizenmehl Type 550
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 715 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamm-Kebab
35min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Za´atar-Brot
1 Std. 40 Min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1h 30min
Kebab aus Rindfleisch mit Feta
1h 20min
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25min
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1h
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15min
Argentinische Empanadas mit Huhn
3 Std. 40 Min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30min
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min