Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Thunfisch-Oliven-Füllung
- 2 Stücke Zitronenschale (à 1 x 5 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g rote Paprika in Stücken
- 80 g grüne Paprika, in Stücken
- 200 g passierte Tomaten, konserviert, abgetropft
- 80 g Kalamata Oliven, entsteint, in Scheiben
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 185 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 2 Eier, hart gekocht
Teig
- 90 g Olivenöl
- 100 g Wasser
- 40 g trockener Weißwein
- ½ TL Salz
- 350 g Weizenmehl Type 550
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 715 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30min
Empanadas "Mexican"
1 godz. 50 min
Pilz-Crostini
45min
Auberginenpüree
1 godz. 30 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1sa 20 dk
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25min
Auberginenpüree
30min
Argentinische Empanadas mit Huhn
3u. 40min