Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Blattspinat, frisch
- 40 g natives Olivenöl
- 60 g Sultaninen
- 60 g Pinienkerne
- ½ TL Salz
- 100 g Roquefort, in Stücken
-
1
Packung Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
of 1 Packung Brickteig - 50 g Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam (optioneel)
of 1 EL Mohn (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.85 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1h 20min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1 Std. 45 Min
Pesto-Salat
40min
Blumenkohl-Flammkuchen
1h 15min
Crespelle
1h 30min
Tarte Tatin mit Tomaten
1h 40min
Tarte provençale
1h 40min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Frühlingstarte
1h 40min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1 Std. 50 Min
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min