Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Blattspinat, frisch
- 40 g natives Olivenöl
- 60 g Sultaninen
- 60 g Pinienkerne
- ½ TL Salz
- 100 g Roquefort, in Stücken
-
1
Packung Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
of 1 Packung Brickteig - 50 g Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam (optioneel)
of 1 EL Mohn (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.85 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Champignons mit Manchego
40 Min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Patatas Bravas mit Chorizo
1 godz. 15 min
Empanadas "Mexican"
1 godz. 50 min
Pilz-Crostini
45 Min
Garnelen-Tacos
30 min
Cheddar-Scones
45 Min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1 Std. 10 Min
Schinken-Käse-Scones mit Pastrami
1 Std. 20 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1 Std. 30 Min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min