Knusprige Spinattaschen mit Roquefort

Knusprige Spinattaschen mit Roquefort

3.7 24 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
24 Stück

Ingrediënten

  • Blattspinat, frisch
    400 g
  • natives Olivenöl
    40 g
  • Sultaninen
    60 g
  • Pinienkerne
    60 g
  • Salz
    ½ TL
  • Roquefort in Stücken
    100 g
  • Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
    1 Packung
    1 Packung Brickteig
  • Butter geschmolzen, zum Bestreichen
    50 g
  • Ei verquirlt
    1
  • Sesam (optioneel)
    1 EL
    1 EL Mohn

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 2 g
Calorieën 494 kJ / 118 kcal
Vetten 10 g
Vezels 0.85 g
Koolhydraten 44 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...