Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Auberginen (insg. ca. 600 g), längs in 20 dünnen Scheiben (5 mm)
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 260 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 35 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 15 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 5 g Zitronensaft
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 1 Eigelb
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 221 kJ / 53 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Auberginencreme "Orient"
2h
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 Min
Auberginenpüree
1 godz. 30 min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Auberginenpüree
30min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 Min
Auberginen-Bulgur-Salat
1 godz. 30 min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1h 50min
Auberginen-Schiffchen
1h 15min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min