Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Milch
- 50 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 450 g Mehl
- 60 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Bund Rosmarin, ohne Stiele
- 1 Bund Thymian, ohne Stiele
- 100 g Butter, in Stücken
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 160 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 160 g Oliven, grün, entsteint, halbiert
- 60 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleischpfannkuchen mit Salat
1 godz. 15 min
Sizilianischer Reissalat mit Thunfisch
50 min
Pikanter Brotkuchen mit Salbei
45 min
Feta-Cashew-Kugeln
20 min
Mozzarella-Thymian-Focaccia
2 Std.
Ziegenkäsetarte
1 godz. 25 min
Auberginen-Mandel-Dip
20 min
Mini-Focacce Phantasie
2h 5min
Erdnuss-Frischkäse-Kugeln
15min
Dattel-Mandel-Focaccia
3 godz. 20 min
Herzhafter Paprika-Feta-Kuchen
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Kräuter-Kuchen
2 Std.