![Wan Tan mit Ricotta und Käsesauce Wan Tan mit Ricotta und Käsesauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2600BD8E-4284-47CD-8969-3FB76831817B/Derivates/60e1b33d-f654-46b5-8557-6b5616019fc3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
Blätter Dumpling-Teig, TK
of 20 Blätter Wan-Tan-Teig - 1 TL Öl
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 20 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Ricotta
- 1 - 2 EL Paniermehl
- 1 Eigelb (Kl. M)
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Sahne
- 350 g Gemüsebrühe
- 1 Prise Zucker
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Teig für Wan Tans
1 godz. 15 min
Seeteufel in Sauce
1 godz.
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2h 10min
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1 godz. 15 min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1h 45min
Schweinebauch mit Kimchi
35 min
Gedämpfte Hähnchen-Bällchen
50 min
Wan Tans mit Chilisauce
50 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20 min