Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
Blätter Dumpling-Teig, TK
of 20 Blätter Wan-Tan-Teig - 1 TL Öl
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 20 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Ricotta
- 1 - 2 EL Paniermehl
- 1 Eigelb (Kl. M)
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Sahne
- 350 g Gemüsebrühe
- 1 Prise Zucker
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1sa
Klassische Samosas
1sa 30 dk
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 dk
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 Min
Frühlingsrollen (春卷)
1sa 30 dk
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1h 45min
Dumplings
45 Min
Culurgiones - Sardische Ravioli
2h
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20 Min
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Cookie-Dough-Eis
10 godz. 30 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1sa 30 dk