![Kheer mit dunklem Schokoladentopping Kheer mit dunklem Schokoladentopping](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EF71D6DA-D38D-4F25-B80B-49E8BEB4B49A/Derivates/1B1CFC1D-4F1D-4237-AE6B-92F1742C37AD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kheer
- 70 g Basmati-Reis
- Wasser zum Einweichen
- 500 g Milch, 3,5% Fett
- 100 g Zucker
- ½ TL Kardamom, gemahlen
- 50 g Mandarine, frisch, filetiert
Schokoladentopping und Fertigstellung
- 75 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 10 g Zucker
- 250 g Milch, 3,5% Fett
- 10 g Maisstärke
- 1 Ei
- 10 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 11 g