Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Lammfleisch, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm), 30-60 Minuten angefroren, einzeln liegend
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 45 g Datteln, entsteint, getrocknet
- 10 g Mehl
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 1 Prise Zimt
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ¼ TL Koriander, gemahlen
- 200 g Feta, in 12 Würfeln
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2171 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Lamm mit Artischocken
1h 30 min
Koftas in Tahin-Sauce
50min
Kokosmarinade zu Lammspießen
1 Std. 25 Min
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45 min
Hähnchenbrust Genovese
35 min
Griechische Bougatsa mit Honig und Pistazien
4h 45min
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 Min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45 min