Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten und Anbraten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Tahin
- 20 g Zitronensaft
- 130 g Wasser
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 350 g Lammhackfleisch
- 350 g Rinderhackfleisch
- 1 Ei
- 1 Prise Zimt
- 2 Prisen Piment
- 2 Prisen Muskat
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- Öl zum Anbraten
- 40 g Pinienkerne
- Chiliflocken zum Bestreuen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2913 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50 min.
Lamm Rogan Josh
1h 45 min
Chicken Akhni
1ωρ. 30 λεπτ.
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Kofta Curry
1h 10 min
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50 min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40 λεπτ.
Hähnchen-Bulgur-Auflauf
1hod.
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40 λεπτ.
Beef Madras
1ωρ. 30 λεπτ.