Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten und Anbraten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Tahin
- 20 g Zitronensaft
- 130 g Wasser
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 350 g Lammhackfleisch
- 350 g Rinderhackfleisch
- 1 Ei
- 1 Prise Zimt
- 2 Prisen Piment
- 2 Prisen Muskat
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- Öl zum Anbraten
- 40 g Pinienkerne
- Chiliflocken zum Bestreuen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2913 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Madras
1 godz. 30 min
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50min
Sheek Kebab
1 Std. 10 Min
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40min
Karibische Paella aus dem Ofen
1 Std. 10 Min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Chicken Saag
50min
Chicken Akhni
1 godz. 30 min
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1 Std. 20 Min