Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten
- 20 g kandierter Ingwer
- 50 g Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
- 300 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 2 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 5 Eigelb (Kl. M)
- 100 g Whisky
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 500 g Brombeeren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2503 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Limoncello-Creme
5h
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 Std.
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6u. 10min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Haselnuss-Parfait
6h 30 min.
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
2h 45min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Zwetschgen-Parfait
8 godz. 40 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min.