![Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D56D620C-93A8-43CB-B3F3-0FBADAC6BAAB/Derivates/2bc0c54a-7042-4b74-8361-216518ff5531.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Geeiste Mousse
- 300 g weiße Schokolade, in Stücken
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- ½ TL Tonkabohne, gerieben
- 50 g Whisky
- 6 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
Rotweinsauce
- 250 g Rotwein, trocken
- 80 g Zuckersirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 geh. TL Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna Cotta
5 godz.
Weiße Schokoladenmousse
5h 30min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 Std. 40 Min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7h
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4 Std. 50 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2sa 45 dk
Zimtmousse
5 Std. 40 Min
Nougat-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 Std. 30 Min
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3 Std.