Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Geeiste Mousse
- 300 g weiße Schokolade, in Stücken
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- ½ TL Tonkabohne, gerieben
- 50 g Whisky
- 6 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
Rotweinsauce
- 250 g Rotwein, trocken
- 80 g Zuckersirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 geh. TL Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème brûlée
2u. 30min
Mousse au chocolat mit Banane
3 Std. 25 Min
Weiße Schokomousse
10h
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2u. 15min
Weiße Schokoladenmousse
5h 30min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Kürbiskernparfait
5u. 45min
Lebkuchenparfait
8 godz. 15 min
Limettensorbet mit Gin
3 Std. 45 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Caipirinha-Creme
3 Std. 30 Min