Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Honig-Parfait
- 150 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 20 g Weinbrand
- 50 g Wasser
- 200 g Honig
- 8 Eigelb
- 1000 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Barolo-Birnen und Fertigstellung
- 500 g Rotwein, Barolo
- 150 g Zucker
- 100 g Johannisbeer-Gelee
- 20 g Speisestärke
- 5 Birnen, mittelgroß (ca. 600 g), geschält, geviertelt, entkernt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2766 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zabaglione
15 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
10 min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Zabaglione al Prosecco
15 min
Birnen-Parfait
6h
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min