Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser
- 50 g Zucker
- 1 Limette, Bio, 2 Streifen Schale (à 2 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 EL Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Gelatine
- 300 g Mango, in Stücken
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Topping
-
40
g Sesamkrokant
of 40 g Erdnusskrokant - 150 g Mango, in Stücken
- 100 g Orangensaft
- 8 - 10 Minzblätter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1696 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zimtmousse
5h 40min
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 Std. 40 Min
Geeiste Zimt-Mousse
5h
Quark-Mousse
5h
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3h 45min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min
Limoncello-Creme
5h
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 Std. 40 Min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1sa
Sardische Joghurtcreme
9 Std.