Apparaten en Accessoires
Orangenparfait
Voorbereiding 15min
Totaal 6u. 30min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Orangen unbehandelt2
-
Zucker70 g
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)150 g
-
Eier3
-
Orangenlikör20 g
-
Salz1 Prise
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
938 kJ /
224 kcal
Vetten
16 g
Vezels
0.08 g
Koolhydraten
15 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Schokoladenmousse
3sa 20 dk
Zitronensorbet
8sa 30 dk
Zabaglione
15 dk
Erdbeermousse
4sa 15 dk
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 dk
Geeiste Zimt-Mousse
5sa
Weißweinsuppe
45 dk
Zwetschgen-Parfait
8sa 40 dk
Zimtmousse
5sa 40 dk
Kürbiskernparfait
5sa 45 dk
Schokoladen-Orangen-Mousse
2sa 20 dk
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10sa