Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zucker
- 100 g Espresso, aufgebrüht, heiß
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 400 g Sahne
- 150 g Himbeeren
- 6 Aprikosen, in Spalten
- 20 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1342 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 godz.
Panna Cotta
5 godz.
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40min
Bayerische Creme
8h
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40min
Limoncello-Creme
5 godz.
Geeiste Zimt-Mousse
5 godz.
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6 godz. 10 min
Panna Cotta mit Honigmelone
5h 15min
Champagner-Granita mit Himbeeren
13 Std.
Focaccia di Mandorla
2h