Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zucker
- 100 g Espresso, aufgebrüht, heiß
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 400 g Sahne
- 150 g Himbeeren
- 6 Aprikosen, in Spalten
- 20 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1342 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Sauce Hollandaise
15 Min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5 Std. 30 Min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Schokoladenmousse marmoriert
8 Std. 35 Min
Panna Cotta
5h
Rhabarber-Parfait
8 Std. 50 Min
Schoko-Minz-Panna cotta mit Erdbeeren
5h
Weiße Schokoladenmousse
5 Std. 30 Min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 Std. 40 Min
Bayerische Creme
8sa
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 Std.