Apparaten en Accessoires
Kirsch-Clafoutis
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
Clafoutis
-
Butter weich10 g
-
Sauerkirschen (Abtropfgew. 370 g), abgetropft, Saft aufgefangen1 Glas
-
Mandeln100 g
-
Mehl100 g
-
Salz1 Prise
-
Milch250 g
-
Eier2
-
Zucker30 g
-
Bittermandelaroma3 Tropfen
Kirschkompott und Fertigstellung
-
Zucker20 g
-
Speisestärke15 g
-
Zimt1 Msp.
-
Puderzucker1 - 2 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
15 g
Calorieën
2332 kJ /
556 kcal
Vetten
21 g
Koolhydraten
73 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Apfelkuchen
1u.
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3u.
Aprikosen-Tarte
4u.
Pfirsich-Tarte
1u. 15min
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Kirsch-Clafoutis
1u. 10min
Apfeltarte (upside down)
1u. 10min
Frei geformte Aprikosen-Blaubeer-Tarte
3u.
Apfeltarte
1u.
Aprikosen-Crumble
45min
Apfel-Rosmarin-Crumble mit Zimt-Zabaglione
45min
Bergische Waffeln
20min