Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Wasser
- 15 g Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 1 EL Fenchelsaat
- 250 g Mett, gewürzt
- 300 g Zucchini, längs halbiert, in Stücken (3 cm)
- 40 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 125 g Mozzarella, sorgfältig trockengetupft, in Stücken
- 1 Glas Tomatensugo (400 g), selbst gemacht (siehe Tipp)
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3446 kJ / 822 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignon-Pizza mit Vollkornteig
2sa
Pizza mit Ratatouille
3h
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1ωρ. 10 λεπτ.
Kaffeeschnitten mit Gewürzorangen
1ωρ.
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35min
Spanische Pizza
1h 20min
Rotkohlsalat mit Kokos-Chips
20min
Pfannkuchen mit Meeresfrüchten (海鲜泡菜煎饼)
40 λεπτ.
Aprikosen-Tarte
4hod.
Pizza mit Radicchio und Taleggio
1h 45min
Kartoffel-Quiche mit Wirsing
2hod. 20min
Apfelpfannkuchen
30 Min