Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Flammeri
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- ½ Vanilleschote, in Stücken
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio, dünn abgeschält (1 x 4 cm)
- 40 g Zucker
- 500 g Milch
- 100 g Polenta-Grieß, fein
- 30 g Mandellikör ( z.B. Amaretto)
- 2 Eier (Kl. M), getrennt
- 2 Prisen Salz
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Beerensauce
- 40 g Amaretti
- 30 g Zitronensaft
- 25 g Zucker
- 500 g Beeren, gemischt, TK
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2326 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Marokkanischer Gugelhupf
1ωρ. 35 λεπτ.
Mandel-Grießpudding
30 min
Weiße Schoko-Grießflammeri
4 godz. 45 min
Kokospudding
2h
Spreewälder Mohnpielen (Brandenburg)
20min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2 Std. 30 Min
Cassata-Creme
20min
Würziges Orangenhähnchen mit Basmati-Reis
1 Std.
Grießflammeri
2 Std. 30 Min
Ananas-Kokos-Pudding
2h
Gewürz-Milchreis
55min
Sahnepudding mit Maisgrieß
10min