Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Milch
- 20 g Zucker
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 300 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 40 g Rosinen
-
30
g Rum
of 30 g Apfelsaft - 1000 g Äpfel, in Spalten (1 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 150 g brauner Zucker
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 150 g Mandeln
- 3 EL Paniermehl
- 1 Eigelb
- 2 EL Sahne
- Voeding
- per 12 Stücke
- Calorieën
- 17894 kJ / 4275 kcal
- Eiwitten
- 82 g
- Koolhydraten
- 557 g
- Vetten
- 169 g
- Vezels
- 58.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aprikosenkuchen
1 Std. 10 Min
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20min
Zwetschgen-Mais-Kuchen
3 Std.
Quark-Apfel-Fladen
50min
Kartoffel-Mohn-Kuchen
1h
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2h 30min
Birnen-Blondie
1h 15min
Kaninchen-Terrine
1 Std. 10 Min
Mohnbuchteln mit Rotwein-Schoko-Sabayon
2 godz. 35 min
Rotkohl-Slaw mit Pistazien
30min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5 godz. 40 min