Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Milch
- 20 g Zucker
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 300 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 40 g Rosinen
-
30
g Rum
of 30 g Apfelsaft - 1000 g Äpfel, in Spalten (1 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 150 g brauner Zucker
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 150 g Mandeln
- 3 EL Paniermehl
- 1 Eigelb
- 2 EL Sahne
- Voeding
- per 12 Stücke
- Calorieën
- 17894 kJ / 4275 kcal
- Eiwitten
- 82 g
- Koolhydraten
- 557 g
- Vetten
- 169 g
- Vezels
- 58.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronen-Apfel-Tarte
1h 15 min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10min
Apfel-Papaya-Strudel
1h 30min
Far Breton
9h 20min
Apfel-Mohn-Schichtkuchen
2 Std.
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
2 Std. 15 Min
Quarkstrudel
1h 20 min
Apfel-Wein-Tarte
3h
Quark-Apfel-Fladen
50 min
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2sa 10 dk
Apfel-Grieß-Kuchen
3h
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min