Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g Erythrit
of 100 g Xylit - ½ Vanilleschote, in Stücken
- 150 g Sahne
- 10 g Agar-Agar (z.B. von Ruf, entspricht einem Beutel)
- 350 g Joghurt, 0,1% Fett
-
200
g Heidelbeeren, TK, aufgetaut
of 200 g Erdbeeren, TK, aufgetaut
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 708 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au cappuccino
25min
Weiße Schokomousse
10 godz.
Vanille-Orangen-Creme (zuckerfrei)
40 λεπτ.
Joghurt-Limetten-Mousse mit Mohn
2 Std. 25 Min
Mini-Birnen-Käsekuchen im Glas
1hod. 20min
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1ωρ. 30 λεπτ.
Bilbao - Goxua
2 Std. 30 Min
Honigmousse
3h 45 min.
Leichte Birnencreme
4h 30min
Käse-Streusel-Gläschen aus dem Varoma
45min
Mango-Kokos-Mousse
4 Std. 35 Min
Schoko-Pfirsich-Dessert
30 λεπτ.