Apparaten en Accessoires
Schokoladen-Orangen-Mousse
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 20min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken200 g
-
Crème double (ca. 48 % Fett)200 g
-
Orangenlikör (z.B. Cointreau oder Grand Marnier)1 EL
-
Eier (Größe L), getrennt4
-
Zucker50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
8 g
Calorieën
1840 kJ /
440 kcal
Vetten
35 g
Koolhydraten
24 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Schokolade
11 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Maracuja-Crème-brûlée
4u.
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9u. 30min
Gebrannte Eierlikörcreme
1u. 15min
Birnen im Weißweinsud
35min
Zabaione mit Katzenzungen
1u.
Bilbao - Goxua
2u. 30min
Apfel-Calvados-Sorbet
5u. 30min
Limoncello-Creme
5u.
Marquise au chocolat
8u. 30min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Orangenparfait
6u. 30min
Mango-Tiramisu
15min