![Lachscreme mit Endiviensalat Lachscreme mit Endiviensalat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E3D307A8-DF3B-40CF-8887-D84879705ABA/Derivates/D78931F8-B5E5-46B8-BC94-C7F4CF858605.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL trockener Wermut
- 1 EL Butter
- 125 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, gewürfelt
- 4 Stängel Dill
- 150 g geräucherter Lachs, gewürfelt
- 75 g Frischkäse
- 1 TL frischer Meerrettich, gerieben
- 1 EL Zitronensaft
- 3 EL Weißweinessig
- 1 EL körniger Senf
- 1 EL Honig, flüssig
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 6 EL Olivenöl
- 300 g Endiviensalat, gewaschen und trocken geschleudert
- 12 Brotchips
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1858 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forellencreme
10 min
Forellenmousse
5 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Kerbel-Cappucchino
35 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Eier im Glas auf Rahmspinat
1 godz. 15 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Vitello Tonnato
48h