Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL trockener Wermut
- 1 EL Butter
- 125 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, gewürfelt
- 4 Stängel Dill
- 150 g geräucherter Lachs, gewürfelt
- 75 g Frischkäse
- 1 TL frischer Meerrettich, gerieben
- 1 EL Zitronensaft
- 3 EL Weißweinessig
- 1 EL körniger Senf
- 1 EL Honig, flüssig
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 6 EL Olivenöl
- 300 g Endiviensalat, gewaschen und trocken geschleudert
- 12 Brotchips
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1858 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48h
Forellenmousse
5min
Garnelencocktail
30min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Forellencreme
10min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Kerbel-Cappucchino
35 min
Krebssuppe
45 min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1u.
Bärlauchsuppe mit Lachs
30min
Forellencreme
15min