Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rote-Bete-Meerettich-Terrine
- 30 g Pumpernickel
- 1 EL Kürbiskerne (10 g)
- 100 g Rote Bete, gekocht, in Stücken (3 cm)
- 10 g Weißweinessig
- 5 g Zitronensaft
- 10 g Haselnussöl
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (15 g)
- 50 g Sahne
- 20 g Sahne-Meerrettich
- 80 g Crème fraîche
Salatdressing und Fertigstellung
- 1 Schalotte
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- ½ TL Senf
- 15 g Zitronensaft
- 30 g Kürbiskernöl
- 30 g Wasser
- ¼ TL Zucker
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Feldsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1060 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Mozzarella-Carpaccio
40 min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 Std. 40 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 godz. 15 min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 godz. 15 min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 min