Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rote-Bete-Meerettich-Terrine
- 30 g Pumpernickel
- 1 EL Kürbiskerne (10 g)
- 100 g Rote Bete, gekocht, in Stücken (3 cm)
- 10 g Weißweinessig
- 5 g Zitronensaft
- 10 g Haselnussöl
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (15 g)
- 50 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 20 g Sahne-Meerrettich
- 80 g Crème fraîche
Salatdressing und Fertigstellung
- 1 Schalotte
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- ½ TL Senf
- 15 g Zitronensaft
- 30 g Kürbiskernöl
- 30 g Wasser
- ¼ TL Zucker
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Feldsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1060 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Birnen im Weißweinsud
35 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1 Std. 10 Min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min