Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Blätter Gelatine
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 250 g Rote Bete aus dem Glas
- 100 g Perlzwiebeln aus dem Glas, abgetropft
- 20 g Honig
- 15 g Meerrettich aus dem Glas
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Schmandsauce
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 1 TL Weißweinessig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Friseesalat zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 767 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forellenmousse
5min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8 godz.
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 Std. 50 Min
Lachsfrikadellchen mit süß-saurem Gurkengemüse
50min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40min
Thunfischpâté
4h 20min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4h
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5h 30min
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1 Std. 10 Min