Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Blätter Gelatine
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 250 g Rote Bete aus dem Glas
- 100 g Perlzwiebeln aus dem Glas, abgetropft
- 20 g Honig
- 15 g Meerrettich aus dem Glas
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Schmandsauce
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 1 TL Weißweinessig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Friseesalat zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 767 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Remoulade
10 Min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Eier im Glas auf Rahmspinat
1h 15 min
Forellencreme
10 Min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 Min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Geflügelleber Crème brûleé
13 Std.
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 Min
Meerrettichsuppe
45 Min