Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Gelatine
- 12 Blätter weiße Gelatine
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Schnittlauch (10 g), in Röllchen
- 400 g Crème fraîche
- 500 g Naturjoghurt
- 15 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 250 g Räucherforellenfilet, in Würfeln (1 cm)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 610 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forellenmousse
5min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1sa 20 dk
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2ωρ. 20 λεπτ.
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4u.
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6ωρ. 15 λεπτ.
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 dk
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h