![Forellen-Erbsen-Terrine Forellen-Erbsen-Terrine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A35DD192-2D15-498B-9362-4A6F708E33BF/Derivates/80E985A4-C65A-45B0-B7FB-A5C6BFBD9B90.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Gelatine
- 12 Blätter weiße Gelatine
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Schnittlauch (10 g), in Röllchen
- 400 g Crème fraîche
- 500 g Naturjoghurt
- 15 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 250 g Räucherforellenfilet, in Würfeln (1 cm)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 610 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Forellenmousse
5 min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6u. 15min
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6u. 20min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2u. 20min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Thunfischpâté
4u. 20min
Forellencremesuppe
40 min