![Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/22B5666B-69A5-4314-BC33-E140483B1902/Derivates/8BCDA775-F367-4A6D-86EF-B1F69096FDAF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meerrettich-Creme
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken
- 150 g Saure Sahne
- 200 g Sahnejoghurt
- 150 g Sahne
- 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
Apfel-Gurken-Häckerle
- 8 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Weißweinessig
- 10 g Wasser
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 30 g Öl
- 200 g Salatgurke, ungeschält, entkernt, in Stücken
- 1 Apfel (ca. 150 g), rot, ungeschält, geachtelt, entkernt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Remoulade
10 Min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1 godz.
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 godz. 10 min
Lachscreme mit Endiviensalat
2h
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4h
Balsamico-Feigen
40 min
Radieschen-Ingwer-Dressing
10 Min
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1 godz.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Krautsalat mit Leberkäse
25min